Saapuminen ja lähtösatamat

Tarkista lähtösatamiemme lähimmät parkkipaikat ja satamien tarkemmat osoitteet.

Saapuminen Jyväskylän satamaan

Jyväskylän satama sijaitsee osoitteessa Satamakatu 8, Jyväskylä (katso lisätietoja satamasta Visit Jyväskylä Regionin sivuilta). Satama sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Satamaan pääset helposti autolla sekä useat paikallisliikenteen bussit menevät sataman ohi (Jyväskylän liikenteen reittiopas).

Jyväskylän satamassa maksuttomia vain kahden (2) tunnin kiekkopaikkoja, sekä maksullisia parkkipaikkoja arkisin klo 8.00-18.00. Jyväskylän sataman läheisyydessä on pysäköintaloja pidempiaikaiseen pysäköintiin:

Huomioithan, että tapahtumien aikaan pysäköintimahdollisuudet satamassa ovat rajalliset.

Saapuminen Lahden tai Heinolan satamaan

Lahden matkustajasatama sijaitsee osoitteessa Satamakatu, Lahti (katso tarkemmat tiedot ja kartta Lahden Sataman sivuilta).

Heinolan satama sijaitsee osoitteessa Maaherrankatu 1, Heinola.

Lahdessa on suuri maksullinen parkkipaikka satamassa. Heinolassa maksuttomia parkkipaikkoja löytyy satamasta ja lähikaduilta.

Huomioithan, että tapahtumien aikaan pysäköintimahdollisuudet satamassa ovat rajalliset.

Esteettömyys laivoilla

Laivoillemme on mahdollista tulla nauttimaan myös pyörätuolilla, kuitenkin vain manuaalisilla (ei moottorikäyttöisillä). Yhtä aikaa voidaan ottaa vain muutama pyörätuolissa liikkuva henkilö, joten suosittelemme etukäteisvarausta. Neuvomme mielellämme sopivan risteilyn pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuville. Kaikilla laivoillamme on inva-varusteinen WC.

Back to top