Tilausristeilyt

Suunnitellaan yhdessä risteily juuri teidän tarpeisiinne! Järjestä unohtumattomat juhlat, kokoukset, tapahtumat ja muut tilaisuudet näyttävästi laivalla. Tilausristeilyjä tehdään Jyväskylästä ja Lahdesta.

Ota yhteyttä

Laivoillamme on hyvät puitteet niin pienten kuin suurempien tilaisuuksien järjestämiseen. Tilausristeilyt sopivat sellaisiin kokoontumisiin, joissa halutaan nauttia Päijänteen järviluonnon tunnelmasta ja yhteisestä ajasta. Tilausristeilyjä tehdään Jyväskylästä ja Lahdesta.

Kaikilla laivoillamme on hyvät ravintolapalvelut ja omat keittiöt, joissa valmistamme tarvittavat tarjoilut alueen parhaista raaka-aineista. Meiltä on mahdollista saada valmiita ehdotuksia laivatarjoilusta tai vaihtoehtoisesti räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Ravintoloissamme on myös A-anniskeluoikeudet.

Tilausristeilyn hinta muodostuu laivan tuntiveloituksesta ja tarjoilusta sekä mahdollisesta ohjelmasta ja koristelusta. Osaava henkilökuntamme ottaa asianne omakseen ja saatte nauttia risteilystä isäntänä tai emäntänä.

Yritystilaisuudet

Yrityksenne tarpeiden mukaan suunniteltu tilausristeily palveluineen voi olla elämys henkilökunnalle tai liiketuttaville, jota muistellaan pitkään.

Laivamme tarjoavat erinomaiset puitteet yrityksien tilaisuuksiin: virkistyspäivä henkilökunnalle, tyhy- ja tyky-päivät rentouttavissa Päijänteen maisemissa tai asiakastilaisuudet ja kokoukset laineilla. Päijänteen rannoilta löytyy useita rantautumispaikkoja ja käyntikohteita, joita voidaan yhdistää risteilyyn.

Ota yhteyttä

Suometar-laiva

Juhlat

Järjestä unohtumaton juhlaristeily varaamalla laiva yksin juhlaväen käyttöön! Laivamme sopivat mainiosti syntymäpäivien, merkkipäivien, sukutapaamisten tai muiden juhlien järjestämiseen. Me autamme täydellisten juhlien järjestämisessä ja annamme monipuolisia vaihtoehtoja tarjoiluihin.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous risteilystä

Lomakkeen kautta voit laittaa meille suoraan toiveitasi tilausristeilystä.

"*" näyttää pakolliset kentät

1. Yhteystiedot

2. Tarkemmat tiedot risteilyn toiveista

Lisäpalvelut
Tietosuojaseloste * Vaaditaan
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tilausristeilyistä

Back to top