Päijänne-Risteilyt Hildenin lähtösatama on Jyväskylän satama, joka on Päijänteen pohjoisin matkustajasatama.  Voit ostaa risteilyliput myös satamasta 1/2 tuntia ennen laivan lähtöä tai etukäteen verkkokaupastamme, siirry verkkokauppaan tästäLaivoilla käyvät maksuvälineinä  pankkikortit, Visa, Mastercard, OK, Eurocard, Diners Club ja American Express.

Saapuminen Jyväskylän satamaan

Jyväskylän satama sijaitsee osoitteessa Satamakatu 8, Jyväskylä. Satama sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Satamaan pääset helposti autolla sekä useat paikallisliikenteen bussit menevät sataman ohi (Jyväskylän liikenteen reittiopas).

Pysäköinti Jyväskylän satamassa:

Jyväskylän satamassa maksuttomia vain kahden (2) tunnin kiekkopaikkoja, sekä maksullisia parkkipaikkoja arkisin klo 8.00-18.00. (Sataman alueen kartta, Jyväskylän kaupungin sivuilla). Jyväskylän sataman läheisyydessä on pysäköintaloja pidempiaikaiseen pysäköintiin:

Huomioithan, että tapahtumien aikaan pysäköintimahdollisuudet satamassa ovat rajalliset.

 

Liikuntarajoitteiset laivalla:

Laivoillemme on mahdollista tulla nauttimaan myös pyörätuolilla, kuitenkin vain manuaalisilla (ei moottorikäyttöisillä). Osassa laivoistamme on inva-varusteinen WC. Jotta voimme varmistaa kaikkien matkustajiemme turvallisuuden, voimme ottaa yhtä aikaa muutaman pyörätuolissa liikkuvan henkilön, joten suosittelemme etukäteisvarausta. Neuvomme mielellämme sopivan risteilyn valinnassa pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuville.