Virkisty vesillä – Risteile porukalla Päijänteellä

Uusia tuulia kesäpäivään tai illanvietto vesillä? Risteily Päijänteellä hyvässä seurassa jättää kaupungin hetkeksi taakse ja tuulettaa niin tukkaa kuin ajatuksiakin. Ravintola laineilla tarjoilee ruokaa, juomaa ja kesäfiilistä – valittavana on risteily tai yhdistelmä risteily + ruokailu sekä uudet erikoisristeilyt vievät saunamaakunnan ytimeen ja Alvar Aallon jalanjäljille.

Muutama tunti virkistymistä laatuseurassa – mikäs sen parempaa?

Risteily Päijänteellä ei tarvitse suurta juhlaa, jo arjesta irtautuminen tai kotivesistöjen näyttäminen vieraille on hyvä syy. Jos kuitenkin juhlaan on aihetta; ystävien kanssa vietetty risteily antaa aikaa keskustelulle, risteilymaisemat ja liikkuvat juhlat jättävät niin itse sankarille kuin vieraillekin mukavan muistijäljen.

Risteily laineilla ei tosin vaadi sen kummempaa syytä – tulkaa sellaisina kuin olette. Tässä muutamia vinkkejä kesäpäivän viettoon:

  • Tutustu kotiseutuun: Alvar Aallon arkkitehtuuri läheltä. Aalto – e la natura -risteilyllä seilaat Säynätsalon kunnantalon maisemiin.
  • Ystävät: Ehdota ystävillesi toisenlaista alkuiltaa, varatkaa valmis kattaus ja keskittykää keskusteluun – kerrankin kukaan ei poistu paikalta kesken kaiken!
  • Saunaristeily: Kerää porukka kasaan ja vietä rentoja hetkiä mökkimaisemissa saunoen.
  • Työkaverit: Kun töissä on kiirus, on mukava joskus nähdä työkavereita vapaa-ajallakin. Maisemien vaihtuessa työpaikalta luontoon jää aikaa muullekin kuin työn ohessa nopeasti huikatuille tervehdyksille!
  • Perheen kera: Rento ja kiireetön kesäpäivä pitää sisällään koko perheen yhteistä aikaa. Myös isovanhemmat ovat tervetulleita mukaan! Hyödynnä lounasristeilyiden edullinen perhetarjous.
  • Pelikaverit: Parhaat jälkipelit Päijänteellä! Saunailta risteillen peliporukan kanssa viilentää tunteet.
  • Juhlapaikaksi: Sukukokoukset, serkustapaamiset tai syntymäpäivät. Rento hetki sankarille yhdessä ystävien kanssa antaa mahdollisuuden muistella juhlia yhdessä.

Osta liput verkkokaupasta

Vinkkaa kaverille: