Viiden kanavan laivareitti Jyväskylä-Äänekoski-Jyväskylä
Lauantaisin ajalla 8.6.-10.8.2019 (ei 22.6)
Keitele-kanava yhdistää monen pikkujärven kautta viidellä sululla Päijänteen ja Keiteleen järvet.
Matkalla myös kuuluisat kivikautiset kalliomaalaukset Saraakalliolla. Upeat maalaismaisemat ja kapeat laivareitit. Laivayhtiön järjestämällä bussiyhteydellä voi tehdä laivamatkan yhteen suuntaan ja toiseen suuntaan bussilla. Matkalla poiketaan kaikilla kanavasuluilla ja Laukaan satamassa, joten voit tehdä myös osamatkoja ja ottaa vaikka polkupyörän mukaasi (polkupyörän kuljetusmaksu 10,00). Matkaan voi yhdistää myös yöpymisen, tutustu suosittuihin pakettimatkoihin.
Yhteysbussin aikataulu: Jyväskylän satama 13:00 – Laukaan satama (n. 13:20) ja Kuusaan kahvila (n. 13:30) – Äänekoski Suolahden satama 14:10 / Suolahden satama 14:20 – Kuusaan kahvila (n. 14:40) ja Laukaan satama (n. 14:50) – Jyväskylän satamaan n. 15:20
Aikataulut ja kartat

Paikka | Aika |
---|---|
Jyväskylä satama (Satakatu 8) Katso lähestymiskartta |
9:00 | Noukanniemi (Noukanniementie 99) | 9:35 | Vaajakosken kanava Katso lähestymiskartta |
9:55 | Kuhankosken kanava Katso lähestymiskartta |
11:20 | Laukaa satama (Satamatie 5) Katso lähestymiskartta |
11:40 | Kuusaan kanava Katso lähestymiskartta |
12:20 | Kapeenkosken kanava Katso lähestymiskartta |
13:05 | Paatelan portti Katso lähestymiskartta |
13:35 | Äänekoski, Suolahden satama Katso lähestymiskartta |
14:10 | Äänekoski, Suolahden satama Katso lähestymiskartta |
14:30 | Paatelan portti Katso lähestymiskartta |
14:55 | Kapeenkosken kanava Katso lähestymiskartta |
15:25 | Kuusaan kanava Katso lähestymiskartta |
16:10 | Laukaa satama (Satamatie 5) Katso lähestymiskartta |
16:45 | Kuhankosken kanava Katso lähestymiskartta |
17:00 | Vaajakosken kanava Katso lähestymiskartta |
18:15 | Noukanniemi (Noukanniementie 99) | 18:30 | Jyväskylä satama (Satamakatu 8) Katso lähestymiskartta |
19:00 |
Katso myös muut aiheeseen liittyvät tuotteet:
Päijänteen Lounaspöytä
Laivakokin herkut runsaassa noutopöydässä kauden tuoreista aineksista.